Clinica particulară a unui ginecolog de la Spitalul Judeţean, undă verde pentru fertilizare in vitro gratuită pentru femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Sănătăţii a aprobat includerea unei clinici particulare din Craiova pe lista unităţilor unde se derulează Programul naţional de fertilizare in vitro şi embriotransfer ((FIV/ET). Clinica particulară este deţinută de doctorul Cristian Văduva, medic ginecolog la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Ministerul Sănătăţii Publice (MSP) a aprobat pe lista unităţilor unde se pot face vertilizări in vitro şi embriotransfer clinica particulară SC HIT MED SRL Craiova. Clinica în cauză este a medicului ginecolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova Cristian Văduva. "SC HIT MED SRL. Da, este clinica mea", a declarat doctorul Văduva.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publica spun că, pentru a beneficia gratuit de fertilizare in vitro, un cuplu trebuie să depună dosar la unitatea care aprobare în acest sens. "Trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a fi aprobat dosarul", a declarat doctorul Ştefan Popescu, purtătorul de cuvânt al DSP Dolj. Aprobarea se face de către o comisie de la Specialişti din cadrul MSP.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite