Craiova: Claudia află astăzi în ce stadiu este boala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 17 decembrie, medicii i-au făcut o tomografie cu emisie de pozitroni pentru a vedea dacă tratamentul folosit în prima cură de chimioterapie a dus la reducerea maselor ganglionare.

De rezultatul acestui examen PET depinde şi momentul începerii celei de-a doua şedinţe de chimioterapie, programată îniţial pentru 23 decembrie, precum şi tratamentul următor. Acum, Claudia este ţinută sub observaţie, la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar de la Viena. Zilnic primeşte mesaje de încurajare din partea oamenilor. Maria îi scrie că „există minuni şi ne rugăm ca şi pentru tine Domnul să facă o minune. Te vei vindeca, vei fi din nou un copil plin de viaţă, cu frumosul tău zâmbet pe buze“.


Costel Busuioc va fi Moş Crăciun pentru Claudia

Miercuri este ziua aşteptată de zeci de craioveni, care vor să-lîntâlnească pe cel numit Pavarotti din Banat. Tenorul Costel Busuioc şi soprana Diana Ţugui, vor urca pe scena Filarmonicii Oltenia într-un concert caritabil, inclus în turneul „Acasă de Crăciun“. Onorariul tenorului va intra în contul Claudiei Chelan, studenta de la medicină, bolnavă de limfom.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite