Craiova: Claudia, mângâiată de părinţi pe patul spitalului vienez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudia Chelan
Claudia Chelan

Mama şi tata îi sunt aproape, tratamentul a dat rezultate şi poate fi dus la bun sfârşit, pentru că cei 150.000 de euro s-au strâns graţie oamenilor sensiblizaţi de drama tinerei.

Crăciunul a găsit-o Claudia în Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar din Viena, unde timp de şase zile stă sub perfuzii, în a doua şedinţă de chimioterapie agresivă. Din fericire, moşul a fost darnic şi i-a împlinit dorinţele. Este în locul în care speră să îşi găsească vindecarea, aşa cum s-a întâmplat în alte cazuri de formă rară de cancer al ţesuturilor limfatice. Apoi, campania demarată de prietenii ei a făcut minuni. Suma, ce părea imposibil de strâns, de 150.000 de euro, a devenit reală. Mii de oameni, de aici, dar şi din alte colţurile lumii, s-au mobilizat şi au făcut donaţii pentru ca tânăra de 24 de ani să aibă o sanşă la viaţă. Claudia a căpătat şi mai multă forţă de la aflarea rezultatului primei cure de chimioterapie:  remisiune parţială a bolii.

Telefoanele şi conturile rămân active

Prietenii Claudiei Chelan au anunţat public faptul că nu vor închide conturile şi nu vor renunţa la cele trei numere de telefon, apelabile din reţeaua Romtelecom, deoarece „suma totală necesară va fi cunoscută abia la finalul tratamentului“, după cum declară pe site-ul colegei lor de la Medicină.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite