Ciucă ar vrea să revină la Craiova: „Am stat destul la Gloria, dar nu depinde de mine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul căpitan al Universităţii, Mădălin Ciucă, în prezent la Gloria Bistriţa, este dorit de Adrian Mititelu înapoi la Craiova, echipă pentru care a jucat timp de trei sezoane, între 2005 şi 2008.

Patronul grupării din Bănie caută un fundaş stânga şi unul central, iar Ciucă se află pe lista sa, „de plecarea lui de la Universitatea fiind responsabil Nicolo Napoli“, după cum a precizat Mititelu.

Problema este că fundaşul oltean mai are doi ani de contract cu Bistriţa şi o revenire la Ştiinţa nu depinde de el, ci de felul în care se înţeleg cele două cluburi. Cert este doar că Mădălin Ciucă şi-ar dori să se întoarcă la Craiova, echipă pentru care a jucat timp de trei sezoane, între 2005 şi 2008.

Nu este nimic sigur. Am înţeles că sunt discuţii, dar nu depinde de mine, ci de cei de la Gloria, echipă cu care mai am doi ani de contract. Sincer, eu aş vrea să revin la Universitatea. Am stat destul la Bistriţa, sunt oltean şi vreau să mă întorc acasă. Dar nu pot să spun mai multe, atâta timp cât nu este nimic concret. Sper să se rezolve repede, dacă nu, asta e...rămân aici“, a precizat Mădălin Ciucă.

Fotbalistul s-a despărţit de Universitatea în relaţii nu prea cordiale, dar nu vrea să mai privească înapoi. „Ce a fost, a fost, nu vreau să mai vorbim. Craiova este Craiova şi m-aş întoarce aici cu cea mai mare plăcere, indiferent de condiţiile în care am plecat“, a mai spus Ciucă.

Altfel, clubul din Bănie intenţionează să-i trimită la ALRO Slatina, sub formă de împrumut, pe fundaşul Radu Barbu şi pe atacantul Dan Gogoşoiu, pentru un „rodaj“ de un an în eşalonul secund.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite