Craiova: Cititorii olteni s-au lăsat astăzi ghidaţi către Hawaii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curioşi să descopere o lume care fascinează prin pitorescul şi ineditul ei, cititorii şi-au început dimineaţa la chioşcul de ziare.

Cucerită de la primul volum din colecţia „National Geographic Traveler“ de complexitatea informaţiilor, Mădălina Militaru îşi îşi dă întâlnire în fiecare vineri cu această carte la care crede că ar trebui să apeleze cât mai mulţi oameni. Tânărăa  visează de mult să poată lua lumea la pas şi să o descopere în toată splendoarea ei, cu naturaleţea şi particularităţile care fac în cele din urmă diferenţa între popoare. Speră ca acest lucru să se întâmple nu prea târziu. „Hawaii este categoric o lume grozavă. Cine n-ar vrea să vadă acele ţinuturi, măcar din curiozitate, fie şi în trecere. Cartea este foarte bine realizată, iar cu un exerciţiu de imaginaţie, te poţi strecura în istoria şi civilizaţia locului“, mărturiseşte Mădălina. Şi-ar dori ca primtre ghidurile incluse în Biblioteca Adevărul să se strecoare şi unul despre Germania, ţară pe care a avut şansa să o vadă de câteva ori şi despre care ar fi fost curioasă să afle mai multe despre zonele în care nu a ajuns.

„Hawaii“, în Librăria Adevărul

Cititorii care nu ajuns la chioşcurile de ziare pentru a intra în posesia ghidului „Hawaii“, şi-l pot achiziţiona cu 12,99 lei în Librăria Adevărul, de pe strada Împăratul Traian, numărul 9. Aici găsesc şi celelalte patru volume despre Argentina, Peru, Mexic, Cuba, pentru completarea colecţiei.  Vinerea viitoare vor afla totul despre Republica Dominicană.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite