Craiova: Cinema Patria relansează invitaţia la proiecţia 3D „Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premiera, anunţată iniţial pe 27 mai, a fost reprogramată pentru această seară, din cauza spargerii unui „disc special al videoproiectorului“, conform precizărilor oferite astăzi în conferinţă de presă, la Craiova, de către directorul RADEF România Film.

„Tehnica a reuşit să ne învingă. Se întâmplă unu la o mie să se spargă acel disc al videoproiectorului. Sper că nimic nu ne va împiedica să vedem 3D în această seară“, a declarat Marius Iuraşcu.  Potrivit directorului RADEF România Film aparatura este în probe timp de două luni. Valoarea acesteia este de 80.000 de euro.

image

Craiovenii pot vedea filmul „Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi“, cu Johnny Depp în rolul piratului Jack Sparrow, de la ora 19.00.  Biletul costă 20 lei.
Conducerea RADEF a mai precizat că urmează alte filme 3D, două dintre ele fiind „Transformers“ şi „Cei trei muşchetari“.

Cinema Patria va intra în reabilitare anul acesta, investiţia fiind de 500.000 de euro.

Marius Iuraşcu, director RADEF România Film (foto stânga), şi Teodor Sas, viceprimarul Craiovei

image

RADEF  şi Primăria Craiova şi-au anunţat intenţia de a semna un parteneriat pentru reabilitarea Grădinii de vară „Patria“.  „O primă variantă este accesarea fondurilor europene. Nu vreau să mai dau bani de la regie. Ar trebui să vă cam revină varianta de reamenajare“, a spus Marius Iuraşcu, adresându-se şi viceprimarului Teodor Sas, prezent de asemenea la conferinţa de presă de astăzi. 

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite