Craiova: Cevi are nevoie de o operaţie de embolizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Gavrilă, cunoscut de prieteni drept Cevi, se află în stare gravă din cauza unei malformaţii congenitale cerebrale. Starea tânărului este instabilă şi doar o intervenţie care costă zeci de mii de euro într-o clinică din străinătate l-ar putea readuce pe picioare.

Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara au explicat familiei tânărului că dacă nu se elimină acea malformaţie, riscurile apariţiei unei noi hemoragii sunt foarte crescute.


Află AICI cum a fost descoperită malformaţia:

Cevi luptă pentru viaţă într-un spital din Timişoara


Soluţia aleasă de medici a fost o intervenţie de embolizare. Rudele şi prietenii speră ca intervenţia să fie efectuată în primele zile ale lui august la un spital din străinătate, cel mai probabil Clinica din Treviso - Padova.


Citeşte mai multe AICI:

Viaţa lui Cevi poate fi salvată în străinătate

Riscuri mari


Embolizarea este o intervenţie nechirurgicală, radiologică, pentru obturarea arterei care hrăneşte acea malformaţie. În lipsa hranei, malformaţia va putrezi şi va fi eliminată prin sistemul de drenaj al creierului. În cazul în care embolizarea nu reuşeşte, caz se va interveni chirurgical, riscurile fiind foarte mari  şi în acest caz.
După estimările medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara, suma la care s-ar putea ajunge pentru plata intervenţiilor, a spitalizării, a transportului, a recuperării şi a tuturor celorlalte cheltuieli indirecte în străinătate este de aproximativ 40.000 de euro. Familia lui Cevi nu dispune de aceşti bani. Rudele şi prietenii săi fac apel la toţi cei care vor să dea o mână de ajutor.

Află cum poţi dona AICI:
Cevi are nevoie urgentă de 40.000 de euro

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla cum evoluează starea de sănătate a lui Cevi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite