Craiova: Cele mai sângeroase accidente din Oltenia. Află câţi oameni au fost ucişi pe şosele, de la începutul anului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: În numai trei luni au avut loc numeroase accidente mortale în Oltenia.
Craiova: În numai trei luni au avut loc numeroase accidente mortale în Oltenia.

Mai multe persoane sau ales cu răni grave şi chiar au murit, după ce au fost lovite pe trecerea de pietoni. Aflăcâte accidente grave au avut loc în Oltenia, în câteva luni.

O femeie de 41 de ani, din localitatea Brâncoveni – Olt, a ajuns la spital în data de 14 ianuarie, după ce a fost acroşată în timp ce trecea regulamentar strada. Evenimentul a avut loc la intersecţia sensului giratoriu din cartierul Steaua – Slatina. În urma cercetărilor, s-a stabilit că impactul s-a produs în timp ce Marius I. (30 de ani) se întrepta din direcţia Strada Artileriei către Clocociov. Oamenii legii spun că, din cauza neatenţiei, conducătorul auto a izbit-o pe Eugenia D, care traversa strada printr-un loc prevăzut cu marcaje şi indicatoare rutiere pietonale.

Vieţi distruse încă din copilărie

O fetiţă de 14 ani a fost accidentată pe trecerea de pietoni din Calafat la data de 1 aprilie, după ce un cetăţean croat aflat la volanul unui TIR nu a frânat la timp şi a lovit o maşină. În urma impactului, autovehiculul lovit a fost proiectat pe trecerea de pietoni. O fetiţă de de 12 ani a fost omorâtă tot pe trecerea de pietoni din Râmnicu Vâlcea tot luna trecută. Fetiţa traversa împreuna cu o prietenă Calea lui Traian, când au fost spulberate de o dubiţă Mercedes, condusă de o călugăriţă de la Mănăstirea Hurezu – Romanii de Jos. Una dintre fete, de 12 ani, a murit pe loc, iar cealaltă, de 8 ani, a ajuns la spital în stare severă. Un jandarm din Vâlcea a omorât un copil şi a rănit grav alţi doi copii care se aflau pe troutuar, în urmă cu trei zile. Nenorocirea a avut loc pe raza localităţii Grădinari. Potrivit poliţiştilor, Ion S. este subofiţer în cadrul Inspetoratului de Jandarmi Vâlcea. În momentul producerii tragediei, jandarmul avea o alcoolemie de peste 0,60mg alcool pur în aer expirat.

Teribilismul a făcut victime

O persoană a decedat la începutul lunii şi alte trei au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs pe DN 56, în apropiere de comuna Maglavit. Potrivit oameilor legii, Marius Ascuţeanu (22 ani) se deplasa cu viteză dinspre Craiova către Calafat la volanul unui BMW. Din cauza vitezei excesive, tânărul a pierdut controlul volanului asupra direcţiei de mers. Maşina a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism Ford, condus de Mihai Cazacu (29 de ani), din Craiova. Şoferul BMW-ului a murit pe loc, în timp ce şoferul Fordului, împreună cu cei doi pasageri, au suferit leziuni grave.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite