Ce condiţii de lux au româncele care nasc într-un spital din Spania: "Suntem cazate câte o persoană în cameră şi doctorii vorbesc aşa de frumos cu noi..."

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Oltenia care anul acesta a adus pe lume în Spania primul copil român povesteşte despre condiţiile de lux în care sunt îngrijite femeile peste hotare.

Daniela Oprea, din Balş-judeţul Olt, este românca ce anul acesta a născut primul copil în Spania. Tânăra, care a fost internată într-un spital din San Agustin de Guadalix, lângă Madrid, povesteşte despre condiţiile în care a fost îngrijită. "Am stat câte o persoană în cameră, am avut mâncare tot ce vroiam. Eu am mâncat iaurturi pentru că nu puteam altceva. O curăţenie de neimaginat, nu credeam să văd aşa ceva", a mărturisit Daniela. Apropiaţii care au vizitat-o pe proaspăta mămică spun că angajaţii spitalului au avut un comportament impecabil. "Doctorii şi asistentele vorbeau aşa de frumos cu noi... Şi aşa de frumos vorbesc în general cu oamenii... Normal că nu au vrut să primească nicio atenţie. Înainte să pleci de la spital, îţi explică frumos ce trebuie să faci acasă, cum trebuie să îngrijeşti copilul... Nici nu se compară spitalele de aici cu cele din România", a spus Delia Oprea, cumnata primei mămici românce care a născut în acest an în Spania.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite