Craiova: Cazul poliţistului care a omorât o femeie a fost amânat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul de post de la Poiana Mare, Stelian Surugiu rămâne în arest. Cererea lui de eliberare provizorie sub control judiciar a fost amânată pentru data de 19 mai.

Stelian Surugiu a fost trimis în judecată de procurori Parchetului General, aceştia stabilind că poliţistul a lovit şi omorât o femeie în timp ce conducea în stare de ebrietate maşina, cu o viteză de 140 de kilometri pe oră. Pe 19 aprilie, poliţistul a făcut o cerere de eliberare provizorie sub control judiciar, iar pe 29 aprilie, cu o zi înainte să fie trimis în judecată, judecătorii au admis cererea. Procurorii au făcut recurs împotriva hotărârii Tribunalului Bucureşti, care a fost înregistrat pe 30 aprilie pe rolul Curţii de Apel Bucureşti.

Judecat la Tribunalul Dolj, cazul lui Stelian Surugiu a fost amânat pentru data de 19 mai.

Filmul tragediei
În seara zilei de 29 martie, Stelian Surugiu era la volanul autoturismului personal când, pe raza localităţii Poiana Mare, a lovit-o mortal pe Victoria Mitran, care se deplasa pe marginea drumului cu bicicleta. Poliţistul nu a avut nicio clipă intenţia să oprească, pe şosea nefiind nicio urmă de frânare. Potrivit martorilor, poliţistul s-a întors la locul accidentului doar când a realizat că şi-a pierdut una dintre plăcuţele de înmatriculare însă nici de această dată nu s-a oprit să se intereseze de starea victimei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite