Craiova: Casă nouă pentru Agenţia pentru Dezvoltare Regională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea organismului dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene au inaugurat astăzi noul sediu al ADR Oltenia, organismul care gestionează fondurile prin Programul Operaţional Regional.

Clădirea veche din centrul Craiovei a fost cumpărată cu 675.000 de euro printr-un program de asistenţă tehnică şi a fost renovată apoi cu alte 320.000 de euro după 10 ani, timp în care ADR a fost găzduită în sediul Palatului Administrativ. „Reabilitarea a durat foarte puţin şi am reuşit să ne mutăm în luna februarie. Am extins clădirea cu încă un etaj, dar am păstrat elementele arhitecturale existente”,a spus Marilena Bogheanu, directoarea Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud- Vest Oltenia.  Aceasta a precizat că angajaţii instituţiei îşi vor putea desfăşura astfel activitatea în condiţii decente de lucru.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat că programul prin care au fost finanţate proiecte de dezvoltare importante s-a dovedit a fi cel mai eficient până acum. „Programul Operaţional Regional a fost cel mai bine pus în operă. Toate judeţele din Oltenia au primit bani pe fiecare axă din cadrul POR şi ne aşteptăm să vină şi mai mulţi bani”,a spus Prioteasa.

Noul sediu al ADR Oltenia este situat pe strada Teatrului, în spate la Lumea Copiilor.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite