Casa de Pensii bagă bani în Spitalul Filantropia, unde se vor muta funcţionarii. Evaluatorii s-au apucat de măsurători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În această clădire şi-au propus să lucreze funcţionarii de la Casa de Pensii Dolj.
În această clădire şi-au propus să lucreze funcţionarii de la Casa de Pensii Dolj.

Conducerea Casei de Pensii Dolj a declarat astăzi că va reabilita cu bani de la Ministerul Muncii clădirea Spitalului Filantropia, de pe strada Nicolae Titulescu. Directorii vor să îşi mute birourile în saloanele bolnavilor.

Directorul Casei de Pensii Dolj, Daniel Baciu, a declarat pentru Adevărul că imobilul Spitalului Nr. 2, unde sunt Clinicile Medicale II şi III, va fi reabilitat. "În aceste zile, evaluatorii au mers la spital, pentru a face analize. Trebuie să facem un calcul să vedem la ce sumă se ridică reabilitarea clădiriri, ca să comunicăm Ministerului Muncii", a declarat directorul instituţiei.

Conducerea Casei de Pensii Dolj a trimis o înştiinţare directorilor Spitalului Filantropia, prin care îi somează să elibereze o clădire unde funcţionarii să îşi mute birourile. Directorul spune că instituţia pe care o conduce a câştigat în instanţă dreptul de proprietate asupra imobilului.

Citeşte mai multe detalii pe această temă:

Doctorii de la Spitalul Filantropia, somaţi să evacueze o clădire. Casa de Pensii îşi mută birourile în saloanele bolnavilor

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite