Craiova: Carpatair introduce curse aeriene duminica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carpatair, companie aeriană full-service cu hub la Timişoara, introduce pentru perioada orarului de vară în acest an zborurile de duminică.

Compania, care operează zboruri şi de pe Aeroportul din Bănie, a anunţat că zborurile vor fi operate în zilele de duminică prin hub-ul de la Timişoara către 10 destinaţii externe din Ucraina, Moldova, Italia, Germania şi Grecia şi 4 destinaţii interne.


Noile zboruri vor fi operate în perioada 1 mai – 25 septembrie, în zilele de duminică, conectând hub-ul de la Timişoara la următoarele destinaţii: cinci oraşe din Italia: Veneţia, Verona, Milano, Roma şi Bologna, două oraşe din Moldova: Chişinău şi Cernăuţi, două oraşe din Ucraina: Odessa şi Lviv, un oraş din Grecia: Atena.
„Prin suplimentarea programului de zbor pe timpul verii se doreşte satisfacerea nevoii crescute de călătorie din această perioadă, în special în timpul weekend-urilor. Astfel, noile zboruri vor permite pasagerilor să îşi înceapă/finalizeze perioadele de concediu în zilele de sâmbată-duminică", a declarat Paula Ardelean, vicepreşedinte marketing & vânzări în cadruo companiei.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite