Cardoso: „Universitatea e un capitol închis! Nu vreau să plec la o echipă care se bate la retrogradare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transferul lui Alexandre Cardoso de la Pandurii la Universitatea Craiova nu mai este de actualitate, conform jucătorului şi impresarului său.

Agentul Gabriel Mucea susţine că oficialii Ştiinţei nu au mai dat niciun semn de două zile, după ce brazilianul nu a fost de acord cu o clauză din contractul propus de patronul Mititelu. „Cum nu am mai primit niciun răspuns de la Craiova, considerăm cu dumnealor nu mai au nevoie de Cardoso“, a precizat Mucea, care a ţinut să menţioneze că Alexandre Cardoso nu a spus vreodată că vrea să joace la Steaua şi nu la Universitatea.

Jucătorul a făcut astăzi o conferinţă de presă în care a lămurit lucrurile. „Nu am fost de acord cu o clauză din contractul propus de Mititelu şi nu mai merg la Craiova. Universitatea este o echipă de tradiţie din România şi e respectată, dar dacă rămâne clauza aceea e un capitol închis pentru mine“, a spus Cardoso.

„M-au sunat şi fani ai Universităţii să-mi transmită că era bine să merg la Craiova, dar eu vreau să joc la Pandurii în Divizia B. Nu vreau să plec de la Târgu-Jiu la o echipă care se bate la retrogradare, ci la una cu obiectiv mare“, a adăugat brazilianul.

„Este bine la Târgu-Jiu, preşedintele mă plăteşte la valoarea mea. Şi dacă eu am retrogradat cu echipa, tot eu trebuie să aduc bucurie aici şi să ajut colegii să promoveze în Liga I“, a încheiat Alexandre Cardoso.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite