Craiova: Carderul Marius Voinea, cunoscut interlop, s-a predat poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Marius Voinea, zis şi Creţu, este acuzat de clonare de carduri şi falsificare de date electronice. Bărbatul a venit în această dimineaţă însoţit de avocat la Tribunalul Dolj.

Magistraţii au emis mandat de arestare pe numele acestuia pentru 29 de zile.

Citiţi şi:

Banda interlopului Cristel, trimisă după gratii

Tânărul s-a făcut nevăzut pe data de 14 iunie, în momentul în care mascaţii i-au percheziţionat casa şi restaurantul din centrul oraşului. Oamenii legii au ridicat mai multe probe de la faţa locului, iar procurorii au decis ca membrii grupului să fie duşi în arest.

image


Falsificatorii operau  în Italia

Până în acest moment oamenii legii nu au reuşit să stabilească prejudiciul. Bărbaţii reţinuţi erau filaţi de aproximativ un an şi acţionau în Italia. Procurorii DIICOT Craiova au mai stabilit că unul din membrii reţelei, cunoscut sub numele de Sfeclă, a colaborat cu Iustin Covei. Oamenii legii vor trebui să stabilească acum dacă fiul judecătorului din Bănie a fost implicat şi în reţeaua care a fost prinsă .

Alte persoane cu nume sonore din Craiova care au fost arestate tot pentru clonare de carduri sunt Iustin Covei, Ion Roşianu, Dragoş Tiugan şi Samir Sprânceană.

Surse judiciare au declarat că tinerii fac parte din gruparea Frăţia, alături de alte nume sonore din lumea interlopă a Băniei. Marius Voinea, zis şi Creţu, a fost implicat în 2007 într-un scandal cu focuri de armă în cartierul George Enescu. Creţu a tras mai multe focuri de armă într-un grup de tineri pe motiv că l-au deranjat într-un local. Tot astăzi, la Tribunalul Dolj, alţi doi carderi din oraş au cerut să fie eliberaţi.


Dragoş Tiugan a solicitat instanţei ca doar el să fie judecat în stare de libertate. Samir Sprânceană a declarat că nu suportă detenţia şi a cerut eliberarea.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite