Campanie în prag de sărbători, pentru copiii sărmani. Baroul Dolj face apel către avocaţii din Oltenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Organizatorii campaniei spun că banii vor ajunge la copiii nevoiaşi din Lipovu.
Organizatorii campaniei spun că banii vor ajunge la copiii nevoiaşi din Lipovu.

În această lună se desfăşoară campania "Fii bun şi dăruieşte de Crăciun". Acţiunea urmăreşte strângerea de fonduri pentru a ajuta persoanele cu posibilităţi financiare reduse.

La sediul Baroului Dolj colectează, în această perioadă, bani, haine, încălţăminte, pături, jocuri şi jucării care vor fi distribuite, în perioada sărbatorilor de iarnă, persoanelor aflate în grija Asociaţiei Vasiliada.

Mâncare pentru un an


Suma de bani colectată în cadrul campaniei va fi folosită pentru a asigura hrana zilnică, în anul 2011, celor 40 de copii care sunt incluşi în cadrul Centrului pentru copii „Sf. Stelian” din localitatea Lipovu, una dintre cele mai sarace localităţi din judetul Dolj, dar şi a micuţilor care au părinţii plecaţi la muncă în străinătate. Campania este organizată de Baroul Dolj şi Asociaţia Vasiliada.

Reprezentanţii Baroului Dolj au lansat un apel către avocaţi, pentru a-i mobiliza. "Am credinţa că proiectul, bazat pe sentimente umanitare, se va constitui într-un element de repoziţionare a profesiei noastre în viaţa socială a Cetăţii şi va împlini pe plan sentimental menirea noastră ca indivizi", le-a transmis colegilor săi prof.univ.dr. Ion Ţurculeanu, avocat, decanul Baroului Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite