Camere de supraveghere, în faţa noului tomograf de la Spitalul Judeţean din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camerele de supraveghere vor fi montate la parterul Spitalului Nr. 1 din Craiova.
Camerele de supraveghere vor fi montate la parterul Spitalului Nr. 1 din Craiova.

Bolnavii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, care aşteaptă pe hol pentru tomografie şi radiografie, vor fi supravegheaţi de camere video. Conducerea unităţii medicale a anunţat că luna viitoare camerele vor fi montate la parterul spitalului.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova a anunţat că trei camere de supraveghere vor fi amplasate la parterul unităţii medicale luna viitoare. "Există mai multe camere care supraveghează circuitul şi fluenţa la nivelul spitalului, sunt montate vreo şase camere care au rolul de a supraveghea siguranţa personalului şi a pacienţilor. Spitalul intenţionează să mai monteze trei camere de supraveghere care să acopere mai bine structura de la parterul clădirii: este vorba de extinderea spre holurile de la Radiologie, supravegherea la intrare, la noul tomograf, pentru a supraveghea mai bine aceste aspecte", a declarat conferenţiar doctor Florin Petrescu, managerul Spitalului Nr. 1 din Craiova.

Computerul Tomograf de la Spitalul Judeţean de Urgenţă a fost achiziţionat la sfârşitul anului trecut şi a intrat în funcţiune din această lună. Aparatul a costat 2.200.000 de lei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite