Craiova: Călătorie imaginară, prin lumea lui Picasso, Dali şi Gaudi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiovenii şi-au completat astăzi Colecţia National Geographic Traveler, cu cel de-al 21-lea volum al seriei, „Spania“.

Cititorii ziarului Adevărul au avut bucuria să descopere în această dimineaţă un nou colţ de lume, catalogat ca fiind unul dintre cele mai frumoase părţi ale Europei. Împreună cu ziarul ei au putut achiziţiona, la preţul de 13,99 de lei, Ghidul „Spania“, un volum cu 400 de pagini de istorie, cultură şi civilizaţie iberică. Pentru Casian Obogeanu a devenit obişnuiţă, ca în fiecare zi de vineri să treacă pe la chioşcuri sau să poposească în Librăria Adevărul, de pe strada Împăratul Traian, numărul 9, pentru a lua pentru sine, dar şi pentru cei apropiaţi aceste cărţi de călătorie, cum îi place să le spună ghidurilor din Colecţia National Geographic Traveler.

„E adevărat că nu am văzut până acum Spania, dar din fericire, datorită uneia dintre fetele mele am ajuns în Austria şi am înţeles că este important să cunoşti lumea. Ghidurile sunt pentru mine şansa de a îmi potoli curiozitatea“, mărturiseşte Casian, care se autodeclară, glumind, „primul poştaş particular din România“. Asta pentru că are grijă că toţi cei apropiaţi, ce nu se pot deplasa, dar care îşi doresc multe dintre cărţile din Biblioteca Adevărul, să aibă parte de ele. „Dacă tot iau pentru mine, de ce să nu fac la fel şi pentru ei“, spune cititorul.

Următorul volum al colecţiei va descrie în cele mai mici detalii o altă ţară, la fel de frumoasă, Portugalia. Ghidul va apărea săptămâna viitoare, pe 6 august.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite