Craiova: CAMPANIE / Analizele şi biopsia stabilesc zilele chimioterapiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internată în Clinica de Hematologie de la Viena, Claudia Chelan a făcut deja o biopsie de măduvă osoasă şi o serie de investigaţii medicale, de care depinde momentul începerii chimioterapiei.

Între timp, la Craiova, prietenii şi colegii ei de la Medicină fac demersuri pentru a aduna restul sumei pentru achitarea tratamentului cu chioterapie agresivă şi a transplantului cu celule stem. Ei vor duce astă-seară povestea Claudiei şi la Festivalul Concurs Naţional „Maria Tănase“, aşa cum au de gând să facă şi mai cunoscută pe alte scene. Astfel că, pe 12 decembrie, Corala Universităţii de Medicină şi Farmacie din Bănie va cânta pentru tânăra de 24 de ani la Filarmonica Oltenia, instituţie ce îl va avea oaspete pe tenorul Costel Busuioc, pe 23 decembrie, tot într-un concert umanitar, ale cărui fonduri vor ajunge în conturile studentei de la Medicină care luptă în acest moment împotriva cancerului.

În continuare se pot face donaţii şi la telefoanele 0900.900.480 pentru 2 euro, 0900.900.482 pentru 5 euro şi 0900.900.484 pentru 10 euro.

Detalii despre limfom, boala de care suferă studenta Facultăţii de Medicină din Craiova, ca şi întreaga poveste a tinerei, se pot citi şi pe www.claudia-chelan.eu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite