Bolnavii în stare gravă de la Spitalul Filantropia au din această lună un aparat important, cumpărat din leafa directorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Spitalul Filantropia a fost cumpărat un aparat din indemnizaţiile donate de directori. Monitorul, în valoare de 6.000 de lei, este singurul din Secţia de Reanimare care monitorizează funcţiile vitale ale pacienţilor.

Bolnavii în stare gravă, internaţi la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalul Muncipal Filantropia, au din această lună un aparat performant de monitorizare a funcţiilor vitale. Monitorul, în valoare de 6.000 de lei, a fost achiziţionat în această lună din indemnizaţiile donate spitalului de către directorul medical şi manager. „Indemnizaţia mea de conducere este de 1.700 de lei, însă până la acest moment le-am donat spitalului. M-am gândit să cumpărăm aparatură, pentru că este necesară într-o unitate medicală. La Secţia de Reanimare nu era niciun aparat pentru monitorizarea funcţiilor vitale ale pacienţilor”, a declarat asistent universitar doctorul George Bogdan Ungureanu, managerul instituţiei.

Află ce alte aparate sunt pe lista de achiziţii din indemnizaţiile donate din ediţia de mâine a cotidianului Adevărul.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite