Bolnavii de la Spitalul de Boli Infecţioase se revoltă că sunt puşi pe drumuri pentru radiografii. Serviciul de radiologie, în continuare blocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pacienţii care au ajuns în această dimineaţă la dispensarul TBC de la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" şi-au spus nemulţumirile în faţa medicilor, din cauză că un serviciu important de la spital nu funcţionează.

Medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" din Craiova ne-au spus că nici la această oră serviciul de radiologie nu funcţionează. În această situaţie, spun doctorii, trimit bolnavii în sistem privat să-şi facă investigaţiile care costă în jur de 40 de lei. Cadrele medicale ne-au povestit că se confruntă cu o situaţie neplăcută, pentru că bolnavii încep să se revolte din cauza acestei situaţii. Unii pacienţi care au venit astăzi de la zeci de kilometri distanţă pentru investigaţii au făcut cale-ntoarsă, pentru că nu au avut bani să achite radiografiile.

Radiologia de la Spitalul de Boli Infecţioase s-a blocat, după ce aparatul a scos fum. Bolnavii de TBC, trimişi în oraş să facă radiografiile

Contactat telefonic, doctorul Cornel Miu, coordonatorul dispensarului TBC, a spus că astăzi se va rezolva problema şi că va da mai multe detalii despre această problemă în cursul acestei zile.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite