Bolnavii de la Spitalul Filantropia, mutaţi înapoi în saloanele unde se scurgea apă prin tavan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bolnavii care la începutul lunii au fost mutaţi de la etajele unde zăpada topită se scurgea prin tavan au fost aduşi din nou în aceste saloane. Conducerea Spitalului Filantropia spune că zăpada a fost dată jos de pe acoperiş şi că nu mai sunt probleme pentru pacienţi.

Reprezentanţii Spitalului Nr. 2 din Craiova au anunţat că saloanele eliberate luna trecută din cauza infiltraţiilor apei prin tavan sunt din nou ocupate de bolnavi. "În Clinicile Medicale II şi III, bolnavii au fost mutaţi în această săptămână la etajele unde au fost probleme. Acum nu mai sunt (probleme - n.r.), nu se mai scurge zăpadă topită pentru că săpămâna trecută a fost curăţat acoperişul clădirii", a declarat asistentul universitar doctor George Bogdan Ungureanu, managerul Spitalului Filantropia din Craiova.

Mai multe saloane şi cabinete medicale de la Spitalul Filantropia au fost eliberate la începutul lunii, din cauza infiltraţiilor apei prin tavan. Zăpada topită de pe acoperiş se scurgea prin tavan direct în încăperi. Angajaţii au fost nevoiţi să aşeze găleţi pe podea, ca să ţină sub control situaţia.

Citeşte AICI mai multe despre acest subiect:

La Spitalul Filantropia cade apa prin tavan. Zăpada topită se scurge de pe acoperiş în cabinetele medicilor. Mai mulţi bolnavi au fost mutaţi din saloane

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite