Asiguraţii, puşi să plătească analizele la Spitalul CFR. Bolnavii scot din buzunar 70 de lei pentru o radiografie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la începutul anului, pacienţii care ajung la Spitalul CFR din Craiova plătesc radiografiile. Casa de Asigurări de Sănătate a Ministerului Transporturilor nu a încheiat contract cu spitalul pentru că unitatea medicală nu a asigurat service-ul unor aparate.

Dacă în prezent bolnavii scot din buzunar între 25-70 de lei pentru o radiografie, conducerea spitalului a înştiinţat doctorii că măsura va fi aplicată pentru toate investigaţiile din Ambulatoriu. „Având în vedere faptul că contractul încheiat cu CAS pe anul 2011 nu au fost incluse serviciile medicale efectuate cu aparatura din Ambulatoriu, pacienţii trebuie să suporte contravaloarea serviciilor care se efectuează cu aparatura  din Ambulatoriu, conform tarifelor existente în cadrul unităţii noastre”, le-a comunicat în scris doctorilor managerul instituţiei, medicul Bebe Martin.

image

Conducerea instituţiei nu are contract cu firmele de service pentru aparatele de radiologie. Din această cauză, Casa de Asigurări de Sănătate din cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii nu a încheiat contract pentru aceste servicii.

image

Află mai multe despre aceste probleme mâine, din Adevărul de Oltenia.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite