Craiova: Bilete de tratament pentru pensionari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă. Pensionarii pot solicita bilete de tratament
Arhivă. Pensionarii pot solicita bilete de tratament

Pensionarii şi persoanele asigurate în sistemul public care vor să obţină bilete într-una din staţiunile balneoclimaterice din ţară au la dispoziţie, începând de ieri, 200 de astfel de tichete.

Staţiunile unde se pot obţine bilete sunt Amara, Bala, Basna, Buziaş, Călimăneşti, Căciulata, Covasna, Băile Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Olăneşti, Pucioasa, Slănic Prahova, Tuşnad şi Vatra Dornei. Casa Judeţeană de Pensii Dolj a anunţat luni că din data de 23 până pe 30 noiembrie, biletele vor fi puse în vânzare. Acordarea biletelor nu se va face pe baza punctajului, aşa cum s-a decis în acest an pentru că biletele au fost primite suplimentar de Casa de Pensii în urma unui acord cu hotelierii, ci pe principiul primul venit, primul servit.
Persoanele interesate sunt rugate să se adreseze la ghişeul nr.5 al  Casei de Pensii Dolj în intervalul 23 – 30 Noiembrie 2010 între orele 8.30-12.30.
Solicitanţii biletelor de tratament balnear trebuie să prezinte cu următoarele documente:
•    cererea de acordare a biletului de tratament;
•    actul de identitate original si copie;
•    biletul de trimitere - formular cu regim special, unic pentru serviciile medicale de recuperare-reabilitare acordate de către societăţile de turism balnear şi de recuperare, eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate, aflat în relaţii contractuale cu casele de asigurări de sănătate (copie, cu prezentarea actului original).
•    cupon de pensie aferent ultimei luni – pentru pensionari
•    adeverinţă din care sa rezulte salariul brut pe ultimul luna – pentru angajaţi



Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite