Craiova: Bijuterii pe patru roţi la Bucovăţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Automobil Club Român (ACR) Filiala Interjudeţeană Dolj-Olt organizează duminică o cursă pe dealul de la Bucovăţ.

Organizatorii evenimentului spun că raliul se va desfăşura între orele 10.00 şi 14.00, iar până în acest moment la concurs s-au înscris peste 100 de tineri care iubesc adrenalina şi viteza. „ În fiecare an am organizat un astfel de eveniment. Va fi o întrecere pe serpentinele de la Bucovăţ, iar cei mai buni vor fi recompensaţi la sfârşitul concursului cu premii“, a spus Eugenia Niţă, preşedinte ACR Dolj.

Jandarmii vor asigura paza

Peste 30 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică pe toată durata desfăşurării raliului. Oamenii trebuie să respecte locurile stabilite pentru spectatori şi să nu pătrundă în spaţiul destinat concursului .

„De când organizăm astfel de evenimente nu am avut parte de incidente neplăcute, dar este bine să ne luăm toate măsurile“, a mai spus  Eugenia Niţă.

Iustin Covei, cunoscut ca un împătimit al curselor de maşini şi al vitezei, nu a participat în luna mai la eveniment, fiind arestat pentru fraude informatice. De fiecare dată când a fost prezent la raliu, beizadeaua s-a dat în spectacol. Duminica nu va putea participa dintr-un singur motiv: nu poate părăsi localitatea, fiind eliberat luna aceasta de Curtea de Apel Bucureşti sub control judiciar. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite