Craiova: Bercea Mondial s-a îmbolnăvit subit în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anghel Sandu le-a spus astăzi magistraţilor că are grave probleme de sănătate şi vrea să fie cercetat în stare de libertate. Avocaţii interlopului au depus cerere prin care au contestat prelungirea mandatului de arestare. 

Bercea Mondial a spus că suferă  de bronşită şi are şi trei chisturi între plămâni şi inimă. Cunoscutul interlop vrea să meargă la Viena să se opereze. Curtea de Apel din Craiova a respins însă recursul formulat de avocaţi ca fiind nefondat.

„Am făcut şi eu evaziune fiscal“

Bercea Mondial a recunoscut că a fost acuzat în anul 2005 într-un dosar de evaziune fiscal. „Vreau să fiu judecată în stare de libertate pentru că nu sunt un pericol social. Ce interlop sunt eu ? Am avut şi eu un dosar de evaziune fiscal, dar ce sunt singurul ?“, a spus din boxa acuzaţilor afaceristul. 

Liviu Belulescu, unul dintre reprezentanţii legali ai lui Bercea Mondial, a fost delcarat incompatibil pentru proces, din cauză că soţia avocatului este judecătoare la Curtea de Apel din Craiova, unde se află dosarul interlopului.


Ionuţ Anghel (17 ani), zis Mercedes, cel care l-a acuzat iniţial pe afacerist de tentativă de omor, a fost prezent în sală, alături de unul dintre fiii lui Bercea, Laurenţiu Anghel.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite