Bercea Mondial a fost operat astăzi. Medicii i-au scos de pe canalul de la vezica urinară un calcul de şase milimetri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bercea Mondial a fost operat în această dimineaţă de către medicii urologi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. Medicii i-au scos de pe canalul care leagă rinichii de vezică un calcul de şase milimetri.

Operaţia a durat o jumătate de oră, medicii de la Spitalul Nr. 1 din Craiova spun că Bercea Mondial este în afara oricărui pericol. "Pacientul a suferit o intervenţie endoscopică, a fost vorba de calcul ureteral, adică a fost pe ureter. Intervenţia a durat 30 de minute şi a decurs fără probleme. Calculul avea şase milimetri", a declarat pentru Adevărul medicul Paul Tomescu, şeful Clinicii de Urologie. Potrivit doctorului Tomescu, calculul a fost scos de pe canalul care leagă rinichii de vezica urinară. "Pacientul a fost dus de la Reanimare în salon", a precizat medicul Tomescu.

Arestat pentru tentativă de omor

Sandul Anghel, zis Bercea Mondial, a fost transferat în urmă cu trei zile de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce a acuzat dureri la rinichi. Bercea Mondial a fost arestat preventiv pe 20 februarie, într-un dosar în care este cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite