Craiova: VIDEO Bercea Mondial: "Justiţia îşi va face dreptate. Astăzi voi fi eliberat!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bercea Mondial susţine că este nevinovat
Bercea Mondial susţine că este nevinovat

Bercea Mondial, acuzat pentru tentativă de omor, a fost adus astăzi la Curtea de Apel Craiova.

UPDATE, ORA 14.43: Bercea Mondial rămâne în arest. Recursul procurorilor a fost admis.

Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, a fost adus în urmă cu câteva minute la Curtea de Apel Craiova. Interlopul a declarat în faţa ziariştilor: "Justiţia îşi va face dreptate. Astăzi voi fi eliberat!".

VEZI VIDEO CU DECLARAŢIA LUI BERCEA MONDIAL

Bercea Mondial a declarat astăzi din nou în faţa instanţei că este nevinovat. Temutul interlop din Drăgăneşti-Olt susţine că victima a vrut să se răzbune pe el, iar din această cauză l-a acuzat că l-ar fi înjunghiat „Păi este nepotul meu şi l-am şi botezat, chiar credeţi că puteam să fac eu aşa ceva. În declaraţia dată de Mercedes scrie clar ce s-a întâmplat. A spus în faţa procurorului Iacobesc chiar aşa: nu Bercea m-a tăiat ci Mondial. Este vorba de fiul meu Grinică care se mai numeşte şi Mondial“, a declarat din boxa acuzaţilor Anghel Sandu.

anghel

Bercea Mondial mai este cercetat într-un alt dosar de spălare de bani.

Avocaţii temutului interlop sunt convinşi că acesta va fi eliberat astăzi din Penitenciarul de Maximă Siguranţă de la Craiova, acolo unde se află de zece luni „Clar este nevinovat. Noi speră ca instanţa să îl pună în libertată, dacă nu mâine când este procesul pe fond la Olt vom face din nou o altă cerere de eliberare sub control judiciar“, a spus Mariana Ştefan.

Tribunalul Olt l-a pus de trei ori în libertate pe Anghel Sandu zis şi Bercea Mondial. De fiecare dată procurorii au făcut recurs nemulţumiţi de decizia dată.

Bercea Mondial este acuzat de tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat un nepot.

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite