Beldeanu: „Jucătorii care vin din spate nu par a avea valoarea necesară calificării la un turneu final“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurică Beldeanu
Aurică Beldeanu

Fostul component al Craiovei Maxima şi al echipei naţionale, Aurică Beldeanu, nu se declară prea încântat de meciurile din primele zile ale Campionatului Mondial din Africa de Sud. 

„Vulpea“ are însă două favorite la câştigarea trofeului suprem, mergând pe mâna Braziliei şi Argentinei.

Mi s-a părut un campionat destul de slab până acum, meciul foarte modeste, aşteptam mai mult de la unele echipe. Argentina cred că nu şi-a etalat încă adevărata valoare. Mi-a plăcut partida Anglia – SUA, a fost un joc bun, cu multe faze de poartă, un ritm ridicat. Un lucru foarte deranjant este acea trompetă, vuvuzela, care face un zgomot extrem de neplăcut. Strică tot spectacolul Cupei Mondiale, ar trebui să fie interzisă pe stadioane“, a spus Beldeanu într-un interviu acordat pentru editie.ro.

Brazilia sau Argentina au prima şansă după părerea mea. Una dintre aceste două echipe va fi campioană mondială, cu un plus de şansă pentru Brazilia, care a mai reuşit să se impună la Campionatul Mondial de alte cinci ori“, a mai spus Aurică Beldeanu, care are în palmares 19 meciuri la naţională şi un gol marcat.

„Vulpea“ a vorbit şi despre naţionala României, precizând că tricolorii ar putea rata şi alte turnee finale.

„În calificările pentru acest Mondial, România a avut o grupă grea, cu Franţa şi Serbia, care nu ne-au dat prea multe şanse. Însă nici jocul nostru nu a fost deloc bun, a fost foarte modest şi nu puteam spera la calificare, nu cred că am fi meritat. E foarte probabil să mai ratăm şi alte turnee finale pe viitor, pentru că jucătorii care vin din spate nu par a avea valoarea necesară pentru a obţine performanţe notabile“, a precizat Beldeanu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite