Craiova: Beizadeaua şefului de la Frontieră nu scapă de arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romeo Berceanu, fiul şefului Poliţiei de Frontieră Dolj, care a fost arestat preventiv  pentru infracţiuni informatice râmâne în arest. El a fost reţinut pe data de 10 martie împreună cu alte cinci persoane de procurorii DIICOT Craiova.

Magistraţii Curţii de Apel Craiova le-au respins, ieri, recursurile formulate împotriva măsurii arestării preventive.Tinerii sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional şi falsificarea de instrumente de plată electronică, riscând până la 12 ani de închisoare. „Membrii grupului procurau dispozitive de copiere frauduloasă a datelor de pe cardurile bancare, dispozitivele urmând a fi utilizate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Aparatura de skimming era fabricată în Craiova şi urma să fie expediată într-un colet, prin disimularea acesteia  în dispozitive receiver tip DIGI TV. Alţi memebri ai reţelei montau aparatura pe bancomate“, a spus Adrian Glugă, procuror în cadrul DIICOT Craiova.

Romeo Bercaenu (centru)

image

Ionişor Berceanu nu ştia că fiul lui se ocupa cu falsificarea de carduri. Fiul acestuia nu a recunoscut absolute nimic. ˝Dacă ştiam că se ocupă cu aşa ceva vă daţi seama că nu îl lăsam” a spus şeful Poliţiei de Frontieră din Dolj.

Ionişor Berceanu foto jos

image

Romeo Berceanu lucrează din anul 2007 ca subofiţer la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

image
Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite