Craiova: Beizadeaua Iustin Covei, de la puşcărie la Compania Ford?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iustin Covei, fiu de judecător şi nepot de procuror, închis pentru clonare de carduri, se laudă că a scăpat de puşcărie şi că s-a angajat la Compania Ford.

La scurt timp după ce a fost eliberat, Covei şi-a schimbat profilul pe Facebook. Tânărul care anul trecut a ajuns după gratii scrie că s-a angajat la Compania Ford. Reprezentanţii companiei nu confirmă nici nu infirmă aceste date. "Ford nu face comentarii cu privire la acest aspect", a declarat Ana Maria Timiş, purtător de cuvânt al firmei.

image

Iustin Covei a fost trimis în judecată pentru fraude bancare alături de alte persoane şi eliberat sub control juduciar în luna octombrie a anului trecut. Covei şi alte persoane au fost acuzaţi de iniţiere, constituire, aderare sau sprijinire a unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea de infracţiuni informatice - fabricarea şi deţinerea de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronică, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, punerea în circulaţie a instrumentelor de plată electronică falsificate, accesul fără drept la un sistem informatic prin încălcarea măsurilor de securitate, falsificarea şi punerea în circulaţie a instrumentelor de plată electronică.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite