Craiova: Beizadeaua Covei, fiu de judecător, care a scăpat de puşcărie, arată pe Facebook cum se distrează în timpul liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iustin Covei, fiu de judecător şi nepot de procuror, a postat recent pe Facebook fotografii în care arată că profită la maxim de libertate.

Pozele au fost postate pe Facebook  în urmă cu o lună. Imaginile arată că tânărul, fiul unui judecator de la Curtea de Apel Craiova si nepotul unui procuror de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, se simte foarte bine alături de prieteni şi că nu a renunţat la mai vechea lui pasiune, maşinile.

Iustin Covei (foto centru), alături de prieteni.

image
image

Iustin Covei a fost trimis în judecată pentru fraude bancare alături de alte persoane şi eliberat sub control juduciar în luna octombrie a anului trecut. Covei şi alte persoane au fost acuzaţi de iniţiere, constituire, aderare sau sprijinire a unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea de infracţiuni informatice - fabricarea şi deţinerea de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronică, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, punerea în circulaţie a instrumentelor de plată electronică falsificate, accesul fără drept la un sistem informatic prin încălcarea măsurilor de securitate, falsificarea şi punerea în circulaţie a instrumentelor de plată electronică.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite