Craiova: Bătrână, victimă a violenţelor propiului fiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Aseară, în jurul orei 21.30, lucrătorii Postului de poliţie Galicea Mare, au  fost sesizaţi prin serviciul 112 despre faptul că pe strada Calafatului, se află căzută o persoană de sex feminin care acuza lovituri în zona capului.

La faţa locului s-au deplasat lucrătorii postului care au constatat că în faţa unui magazin se afla Lucia V., 61 de ani, din comuna Galicea Mare, care prezenta leziuni în zona capului. În urma verificărilor s-a stabilit că în jurul orei 17, femeia se afla la domiciliul său, împreună cu fiul ei Cezar V., 37 de ani, iar, pe fondul consumului de alcool, între cei doi a avut loc o altercaţie, în timpul căreia bătrâna a fost îmbrâncită de fiul ei şi s-a lovit de un corp de mobilier.

Doljeanca a fost transportată cu ambulanţa la spitalul Băileşti, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio-cerebral acut deschis, plagă tăiată circa 5 cm.” Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-au produs leziunile suferite pe victimă, urmând a se propune măsuri legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Băileşti.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite