Craiova: Basme pe gheaţă la inaugurarea patinoarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patinatorii au încântat publicul cu dansul lor
Patinatorii au încântat publicul cu dansul lor

Sute de craioveni au venit în această seară la inaugurarea patinoarului amenajat în jurul fântânii muzicale din centrul oraşului.

Patinatori profesionişti, foşti şi actuali campioni naţionali şi internaţionali, au oferit publicului strâns în număr mare în jurul patinoarului un show de excepţie. Costumaţi în personaje de basm sau din filme celebre, performerii au fost aplaudaţi la scenă deschisă de craioveni. „Mi s-a părut un spectacol extraodinar de frumos, chiar dacă nu ştiu să patinez, pot să apreciez frumosul, iar tinerii aceştia chiar au făcut o treabă bună”, ne-a spus Mariana Simcea, una dintre craiovencele care venise să asiste la spectacol.

artificii


Imediat după ce patinatorii şi-au încheiat reprezentaţia, a venit rândul focurilor de artificii să încânte publicul. Minute de în şir, Piaţa „Mihai Viteazul” a fost luminată de jocurile de lumini. În jurul orei 19.00, zecile de craioveni care veniseră deja echipaţi cu patine au putut intra pe gheaţa proaspătă, mai ales că astă seară intrarea pe patinoar a fost gratuită.



Tariful de intrare pe patinoar începând de mâine este de 10 lei pentru 90 de minute pe patinoar, la acest tarif adăugându-se 10 lei pentru închirierea patinelor, dacă este cazul. Programul patinoarului este de luni până vineri începând de la ora 15 până la ora 21.30 în sesiuni de 90 de minute, iar în weekend programul începe de la ora 10 şi ţine până la 21.30.

patinatori
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite