Craiova: Baschetbaliştii, tot mai aproape de liga secundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baschetbaliştii Craiovei nu fac faţă momentan primei ligi
Baschetbaliştii Craiovei nu fac faţă momentan primei ligi

Sportivii din Bănie nu au reuşit să se trezească nici după venirea antrenorului sârb, Zeljko Zecevic. Aseară, baschetbaliştii craioveni au fost învinşi de CSM Bucureşti 78-72 şi au şanse mici să rămână în prima ligă.

Meciul dintre olteni şi bucureşteni au fost echilibrat, însă ultimul sfert a decis câştigătoare. După un echilibru perfect în prima parte (18-18), în manşa a doua gazdelşe au luat un avans de cinci puncte. Sfertul al treilea a revenit oaspeţilor cu 15-13, iar în ultimul bucureştenii au făcut instrucţie: 27-18. „A fost un meci foarte bun făcut de ambele echipe, cred că elevii mei au jucat mult mai bine decât în etapa precedentă cu Braşovul şi cred că am arătat că vrem să luptăm pentru a rămâne pe prima scenă a baschetului românesc. Ce s-a întîmplat pe final nu ştiu, trebuie să mă uit şi eu pe casetă pentru că nu am înţeles nimic. Nu este posibil ca într-un meci destul de echilibrat lucrurile să degenereze de o aşa natură în ultimele minute“, declarat tehnicianul Zeljko Zecevic.

În schimb, fetele s-au revanşat în faţa Aradului. După o primă repriză slabă (33-41), craiovencele şi-au revenit după pauză, învingând pe sferturi: 28–17 şi 19–12. „Un joc disputat pe care l-am câştigat datorită faptului că ne-am organizat foarte bine în defensivă. Este un joc în care echipa şi-a arătat valoarea. Sunt mulţumit că fetele şi-au făcut treaba, publicul a fost alături de noi, ne-a încurajat“, a punctat tehnicianul Liviu Manea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite