Baschet / Fetele de la SCM Craiova au învins Sportul, băieţii au pierdut cu „U“ Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiovencele (alb-albastru) au câştigat la Iaşi
Craiovencele (alb-albastru) au câştigat la Iaşi

Echipele de baschet ale SCM Craiova au înregistrat în week-end o victorie şi o înfrângere, în etapa a 5-a a Diviziei A, în meciurile disputate pe teren propriu.

Fetele pregătite de Liviu Manea nu au avut probleme în duelul cu Sportul Studenţesc, echipă pe care au învins-o cu 73-43 (19-9, 20-3ş 14-16, 20-15).

A fost o victorie concludentă, obţinută conform aşteptărilor. A fost însă o victorie muncită, în care am şi folosit tot lotul. Sunt mulţumit de evoluţia fetelor şi de cum au tratat jocul“, a spus Manea după meci.

În schimb, baschetbaliştii de la SCM Craiova au avut partea de un adversar dificil acasă, vicecampioana „U“ Mobitelco Cluj Napoca, în faţa căreia au cedat cu scorul de 66-79 (20-27, 15-16ş 18-19, 13-17).

A fost un meci disputat, în care elevii mei au făcut tot ceea ce a depins de ei să obţină un rezultat bun. Am mers cap la cap pînă spre finalul jocului, cînd am fost la 4 puncte de echipa adversă (62-66). A cîştigat echipa mai bună, graţie şi experienţei pe care o are. Mergem mai departe şi deja suntem cu gîndul la jocul de la Miercurea Ciuc, unde ne dorim să obţinem un rezultat pozitiv“, a spus Adrian Budurean, antrenorul de la  SCM Craiova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite