Craiova: Bărboianu speră ca Ştiinţa să se salveze de la retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Bărboianu (stânga) a prins un loc de titular la Universitatea
Ştefan Bărboianu (stânga) a prins un loc de titular la Universitatea

Mijlocaşul Universităţii Craiova nu are parte de sărbători fericite în acest final de an, locul ocupat în clasament de echipa sa speriindu-l puţin.

Deşi spune că nu se aştepta la o asemenea cădere comparativ cu sezonul trecut, Ştefan Bărboianu crede că Ştiinţa nu va mai face aceleaşi greşeli în retur şi nu se poate pune problema retrogradării.   

Sunt nişte sărbători triste. Nu ne aşteptam să le avem chiar aşa, dar asta este, mergem mai departe şi trebuie să remediem această problemă. E o diferenţă foarte mare faţă de ce a fost sezonul trecut şi ce este acum. Nu mă aşteptam la o cădere cum a fost anul acesta“, a spus Bărboianu pe site-ul oficial al clubului.

Fotbalistul craiovean care va împlini luna viitoare 22 de ani este de părere că Universitatea a jucat bine în tur, dar a avut ghinion. „Cu siguranţă se ştie unde s-a greşit. Sunt persoane care au analizat acest lucru şi cred că în retur nu vom mai face aceleaşi greşeli, care ne-au costat foarte mult în acest tur. A fost vorba şi de neşansă, pentru că marea problemă noi am avut-o în deplasare, de une nu am reuşit să aducem decât patru puncte. Şi acasă am pierdut anul ăsta nişte jocuri în care chiar am avut ghinion, pentru că de jucat am jucat bine. Dar ăsta este fotbalul, punctele au rămas la ei, noi am rămas doar cu amintirea unui joc frumos“, a mai spus Ştefan Bărboianu.

Nu ne facem griji pentru retrogradare. Este un loc care ne sperie puţin, dar asta trebuie să ne dea dorinţa aceea de a lupta triplu“, a încheiat internaţionalul de tineret, care speră să prindă la anul şi naţionala mare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite