Craiova: Bărbatul îngropat de viu muncea la negru la societatea Mitliv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Accidentul de la societatea Mitliv a avut loc pe data de 11 martie.
Accidentul de la societatea Mitliv a avut loc pe data de 11 martie.

Bărbatul în vârstă de 41 de an, care a decedat joi seara în timp ce îşi desfăşura activitatea la societatea Mitliv nu avea întocmite forme legale de angajare şi era în şomaj de la data de 1 ianuarie 2010.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj şi Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au demarat o anchetă pentru a stabilic u exactitate cum s-a produs tragicul eveniment.

Costel Burcă de 41 de ani din Craiova a fost îngropta de viu de un coleg de al său. Gheorghe Tănăsescu de 50 de ani a descărcat o maşină cu nisip   ,într-unul din buncărele societăţii. Nu a observat că înăuntru se afla victima şi a dat drumul la nisip.  Bărbatul a decedat la scurt timp. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Inspectorii ITM Dolj au descoperit că bărbatul nu mai era angajat cu acte în regulă de la începutul acestui an. Postul de lăcătuş a fost restructurat . Gheorghe Tănescu este acuzat acum de ucidere din culpă. Accidentul de la societatea Mitliv a avut loc pe data de 11 martie. 

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite