Balaci şi Tilihoi, în mijlocul suporterilor olteni. Vezi cum au trăit meciul Craiova - Timişoara!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Minunea Blondă“ a urmărit meciul Universităţii Craiova cu FC Timişoara de la Tribuna I, alături de fostul său coechipier, Nae Tilihoi.

Revenirea Universităţii pe stadionul „Ion Oblemenco“ nu a adus mai mult noroc echipei. „Juveţii“ au remizat cu FC Timişoara (1-1), fiind egalaţi în ultimul minut al prelungirilor.

Timişoara a stricat sărbătoarea în Bănie

Printre cei aproape 18.000 de spectatori care au luat loc în arena din Bănie s-au aflat şi doi foşti componenţi ai Craiovei Maxima, Ilie Balaci şi Nicolae Tilihoi. Cei doi şi-au cumpărat bilete şi au urmărit partida de la Tribuna I, de deasupra tunelului de acces pe gazon.

Am stat mai mult de curiozitate, pentru că aici era locul lui tata şi am vrut să văd ce simţea el, cum urmărea el meciurile. Nu a fost pretenţios, nu-i plăcea să stea ca alţii la oficială“, a explicat Balaci alegerea sa.

Este mai frumos în mijlocul suporterilor, mai schimbi o părere, te mai vede lumea. O să mai venim şi cu altă ocazie. Şi alţii au strigat pentru noi, acum e şi rândul nostru“, a spus şi Tilihoi. „Ce să spun de meci? Am trecut de la şansă la neşansă. Cu astfel de echipe te baţi dacă vrei să tragi la cupele europene“, a adăugat fostul fundaş de fier al Ştiinţei.

Niciul nu a vorbit după meci cu fostul lor coleg Ţicleanu, „pentru că e de zece ori mai supărat decât noi“ şi nici nu au vrut să-i dea sfaturi. „Ştie el mai bine ce are de făcut. Nu e antrenor de ieri de azi“, a spus Balaci, care nu a dorit să comenteze un meci în care „eşti egalat în ultima secundă“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite