Craiova: Bălace a venit să salveze Universitatea de la retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Bălace şi-a făcut bagajele şi s-a alăturat lotului Ştiinţei
Silviu Bălace şi-a făcut bagajele şi s-a alăturat lotului Ştiinţei

Fundaşul stânga Silviu Bălace s-a reîntors la Universitatea după opt ani în care a evoluat la mai multe echipe. După două jocuri amicale disputate în cantonamentul din Antalya, Bălace şi-a spus primele impresii despre noua s-a echipă.

Silviu Bălace se consideră un craiovean adevărat şi vrea să ajute Ştiinţa să scape de locurile retrogradabile. „Am spus deja că aveam o datorie faţă de Universitatea şi cu acest gând am revenit acasă, unde m-am lansat ca jucător, să ajut echipa să scape de acest loc deloc onorant şi să termine cu bine campionatul. Sunt puţin în urmă cu pregătirea faţă de coechipieri, dar voi recupera, mai ales dacă se va amâna startul returului, aşa cum se aude, din cauza vremii“, a afirmat Bălace pentru site-ul oficial al clubului.

Acesta recunoaşte că şi-ar dori să-şi încheie cariera în Bănie: „Nu mă gândesc că am făcut un pas înapoi venind de la o echipă care se luptă la titlu la una aflată pe locul 14, îmi doresc să fiu aici, mă bucur că sunt printre oltenii mei şi voi încerca, prin prestaţiile mele, să-l conving pe domnul Mititelu să mă cumpere definitiv de la Vaslui. Am fost foarte fericit când m-a sunat să vin la Craiova, chiar vorbisem cu Trică în urmă cu două săptămâni şi pusesem ceva la cale, iar apelul domnului Mititelu m-a bucurat nespus”.

În final, Silviu Bălace a vorbit şi despre jocul cu Dinamo, primul al returului. „Ca oltean ştiu ce înseamnă un meci cu Dinamo, este cea mai importantă confruntare a sezonului şi în acest sens ne şi pregătim intens. Am fost şi eu la Dinamo, viaţa de fotbalist te aduce în diverse ipostaze, am uitat deja acea perioadă“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite