Craiova: Băiatul interlopului Caiac prins cu droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Pârvu zis şi Caiac a fost ucis în urmă cu doi după o partidă de poker
Mihai Pârvu zis şi Caiac a fost ucis în urmă cu doi după o partidă de poker

 Cosmin Pârvu de 22 de ani a fost prins de oamenii legii la volanul unui autotursim deşi avea permisul suspendat. În urma percheziţiei poliţiştii au găsit în buzunar drept faţa de la pantalon un plic cu cocaină.

Tânărul a mai fost implicat în scandaluri stradale de-a lungul timpului. Se zoneşte că face parte dintr-un grup, care se ocupă cu vânzarea de droguri. Cosmin Pârvu s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere, iar drogurile au fost confiscate de poliţiştii de la BCCOA.


Cosmin Pârvu zis şi Coco, împreună cu alţi patru tineri au bătut cu bestialitate pe data de 31 august 2008 un angajat al unei benzinării din Craiova. Tânărul a ajuns în stare gravă la spital şi a fost operat de urgenţă. Martorii au povestit că cei cinci tinerii au intrat peste ei înarmaţi cu cuţite şi puşi pe scandal. Au lovit şi au fugit, lăsându-l pe unul dintre angajaţii benzinăriie într-o baltă de sânge.  

Era mâna dreapta a lui Caiac

Apropiaţii tânărului povestesc că tânărul a preluat o mare parte din afacerile cunoscutului interlop Mihai Pârvu. Caiac a fost ucis pe data de 26 august 2008 în urma unei partide de poker. Mihai Pârvu, zis Caiac, şi Cătălin Mavriche au jucat poker într-un cazinou din Craiova. Martorii susţin că Mavriche ar fi pierdut 50.000 de euro în favoarea lui Caiac, pe care l-a acuzat că ar fi măsluit cărţile. Într-o altercaţie iscată între cei doi, Caiac ar fi scos o sabie cu care l-a tăiat pe Mavriche pe faţă şi pe braţe. La rândul său, acesta a scos un pistol cu care a tras spre agresor, pe care l-a rănit, potrivit poliţiştilor, în zona cervicală.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite