Băiat de judecător, cercetat după ce a făcut scandal la o terasă. Tânărul era băut când s-a pus pe înjurături

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Bogdan Daşu este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, după ce azi-dimineaţă s-a pus pe scandal la o terasă din Dăbuleni. Tatăl tânărului este preşedintele Judecătoriei Segarcea.

Oamenii legii spun că George Bogdan Daşu, de 21 de ani, era băut când azi-dimineaţă s-a dus la o terasă din Dăbuleni, însoţit de doi prieteni, si s-a luat la harţă cu mai multe persoane invitate la un majorat. La un moment dat, spun poliţiştii, George Bogdan, băiatul preşedintelui Judecătoriei Segarcea, Gheorghe Daşu, a început să-i înjure pe cei care veniseră să se relaxeze. Oamenii legii au ajuns la faţa locului în jurul orei 5.00, ca să îi potolească pe scandalagii.

Cercetaţi în stare de libertate

Agenţii spun că băiatul judecătorului, care se afla sub influenţa alcoolului, nu a apucat să se ia la bătaie, pentru că a fost oprit la timp. "Cei trei sunt cercetaţi în stare de libertate pentru ultraj contra bunelor moravuri. La finalizarea cercetărilor, dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunerile corespunzătoare. Fiecare dintre cei trei au fost amendaţi cu câte 750 de lei", a declarat agent Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite