Pavel Badea despre revenirea Universităţii la Craiova: „A fost o cacealma!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Universitatea şi Primăria Craiova nu s-au înţeles în privinţa revenirii echipei în Bănie, deşi autorităţile locale spun că au satisfăcut majoritatea doleanţelor finanţatorului Adrian Mititelu.

Oficialii Ştiinţei susţin că de la primărie au auzit doar cuvinte de genul „ne pare rău, dar nu se poate“, însă autorităţile sunt de altă părere.

Fostul fotbalist al Ştiinţei, Pavel Badea, intermediarul tratativelor dintre club şi primărie, a dezvăluit astăzi felul în care au decurs negocierile.

Badea crede că echipa putea reveni pe Ion Oblemenco dacă se dorea acest lucru şi consideră toată tevatura din aceste zile o cacealma, având în vedere că primăria a întocmit un contract identic cu cel pe care Universitatea îl are la Severin şi că a fost de acord cu majoritatea doleanţelor lui Mititelu. 

A fost a doua oară când m-am implicat în acest conflict, dar a treia oară nu am s-o mai fac. Sunt un om serios şi vreau ca şi cei cu care discut să fie serioşi. Din punctul nostru de vedere a existat bunăvoinţă ca echipa să revină la Craiova, dar concluzia e că nu s-a dorit. Cred că a fost mai degrabă o cacealma, asta e părerea mea“, a afirmat Pavel Badea.

Acesta a prezentat contractul de asociere întocmit de primărie în urma adresei primite de la club, „care s-a făcut la foc rapid în câteva ore“, şi nu a dorit să fie el cel care trage concluziile. „Comparaţi cele două contracte şi veţi vedea cine are dreptate şi dacă primăria a fost sau nu bine-intenţionată“, a precizat Badea.

Consilierul local a explicat şi de ce s-a dorit asociere şi nu alt tip de contract: „pentru ca plata taxelor să nu cadă asupra clubului, ci asupra primăriei“, şi i-a urat lui Adrian Mititelu „multă baftă şi să se întoarcă repede la Craiova“.

Contractul de asociere întocmit de primărie urma să fie supus astăzi aprobării Consiliului Local într-o şedinţă extraordinară, însă nu a mai fost cazul.

image

Nu mi-am imaginat vreodată că ura poate fi atât de mare încât să se ajungă la o asemenea situaţie. Spun ura deoarece sunt convins că în spatele vorbelor frumoase spuse de unii oficiali ai puterii locale stau frustrări ascunse, nebănuite până în urmă cu ceva timp. Probabil că oamenii care sunt în spatele acestei decizii s-au gândit că exilarea Universităţii Craiova e o cale numai bună de a crea haos şi confuzie în oraş“, a scris Adrian Mititelu (foto sus) pe blogul său.

Această decizie ruşinoasă, spusă cu zâmbetul pe buze sub cunoscuta titulatură «Ne pare rău, dar nu se poate» va crea o dezbinare şi mai mare în urbe şi va aduce pe termen mediu şi lung prejudicii inimaginabile oraşului Craiova“, a mai spus Mititelu.

Eşecul negocierilor a dus la demisia preşedintelui Ion Geolgău. „Insatisfacţia trăită a fost majoră şi nu a mai continuat pentru a nu gestiona o stare de neseriozitate“, a dezvăluit Badea motivul deciziei lui Geolgău.

Pavel Badea: Cred că în acest moment Universitatea are mai mare nevoie de Craiova, decât Craiova de Universitatea!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite