Badea: „Promiscuitatea şi decadenţa din fotbalul românesc nu sunt ceea ce îmi doresc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova din anii '90, Pavel Badea, a împlinit astăzi 43 de ani. Fost antrenor şi preşedinte la Ştiinţa, „Bădiţă“ a ieşit din fotbal fiind de ani buni director la CS Universitatea.

Badea a explicat de ce a ales să nu se mai implice la fotbal. „Cel mai frumos în viaţă este să faci ceea ce îţi place. Este adevărat că îmi plăcea foarte mult să fiu în fotbal atunci când am fost jucător. Când am văzut însă ce înseamnă viaţă în fotbal după momentul jucător, mi-am dat seama că acea promiscuitate şi decadenţă care există în fotbalul românesc nu este ceea ce îmi doresc eu“, a spus fostul mijlocaş al Ştiinţei într-un interviu acordat pentru GdS.

Pavel Badea a caracterizat în câteva cuvinte şi sezonul recent încheiat de Universitatea Craiova: „Unul nereuşit. Universitatea şi-a propus, ca obiectiv, accederea în cupele europene, dar a sfârşit prin a lupta pentru evitarea retrogradării“.

Consilier local, Badea a vorbit şi despre situaţia actuală a Ştiinţei, echipă care a ajuns să-şi dispute meciurile de acasă la Severin din cauza neînţelegerilor cu Primăria Craiova. 

Universitatea Craiova este o echipă privată. Este a domnului Mititelu, iar dânsul a luat decizia ca meciurile de acasă să se dispute la Turnu Severin. Nu sunt de acord cu această decizie. Nu aş fi însă în stare să mă duc şi să-l implor în genunchi pe domnul Mititelu să revină acasă! Probabil că sunt mai orgolios...“, a spus „Bădiţă“

Dacă domnul Mititelu doreşte să revină cu Universitatea la Craiova, sunt sigur că aceia care sunt în prezent în consiliul local şi cel care ţine loc de primar doresc să reprimească echipa. Ar trebui, deci, îndeplinite două condiţii importante. Prima: Mititelu să vrea să revină la Craiova. A doua este arhicunoscută: Mititelu să-şi plătească redevenţa pe care o are către Primăria Craiova. Aşa spune legea. Aşa e normal ca datoriile să fie plătite“, a adăugat Pavel Badea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite