Aventurile lui Scooby Doo i-au captivat pe olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Floricel a cumpărat astăzi DVD-ul cu Scooby Doo.
Elena Floricel a cumpărat astăzi DVD-ul cu Scooby Doo.

Un nou disc de desene animate, cu Scooby Doo, a fost distribuit astăzi cu ziarul Adevărul, la preţul de 11,99 lei

Al doilea DVD cu cu Scooby Doo a atras astăzi zeci de olteni la chioşcurile de ziare. Chiar dacă discul cu desene animate se adresează copiilor, persoane de toate vârstele au ajuns la librării, să cumpere DVD-ul, pentru a-şi întregi colecţia.


Desenele o fac nostalgică


Este şi cazul Elenei Floricel (57 de ani), decorator florar din Craiova, care povesteşte că îşi aduce cu drag aminte anii copilăriei, vizionând câteva secvenţe cu Scooby Doo. „Nu-mi este ruşine să recunosc, mă uit la desene, la filme şi citesc foarte mult. Ziarele, cărţile şi desenele de la Adevărul sunt ca şi cafeaua de dimineaţă. Mă trezesc, îmi dau poftă de viaţă, mă fac să mă gândesc la copiii mei care sunt plecaţi în străinătate”, spune Elena, care mărturiseşte că se supără foc de fiecare dată când ratează un DVD.


Scooby Doo, şi în engleză


Cele trei episoade de pe acest DVD sunt „San Franfrica“, „De neînţeles pentru Scooby“ şi „Teroare în Hong Kong“. Episoadele incluse în colecţia de faţă fac parte din seria contemporană „What's New Scooby- Doo?" („Ce e nou, Scooby- Doo?"), difuzată în perioada 2002-2005. Pentru cei mici, DVD-urile vor fi o ocazie numai bună pentru a învăţa engleza. Episoadele sunt disponibile şi în limba engleză, şi cu dublaj în română, şi cu subtitrare în limba română sau în limba engleză.  Primul DVD conţine episoadele „Lăbuţa de aur", „Unchiul Scooby şi Antarctica" şi „Diamantele sunt cel mai bun prieten al fantomei", în timp ce săptămâna viitoare episoadele DVD 3 - "Vampirul ataca din nou". "Marele dragon de apa", "Casa groazei din viitor"; DVD 4 - "Scooby-Doo de Valentine", "Nimic nu se compară cu fiara zăpezii", "E Mare şi plină a Misterelor Maşina"; DVD 5 - "Monştri marini la mal". "Viermele uriaş". "Spre vest, tinere Scoob!", DVD 6 - "Poftă bună în Micul Tokyo". "Tabăra Vinosătesperii", "O rundă îngrozitoare cu un ameninţător clovn metalic"; DVD 7 - "Marea Sperietură", "Papuşa sperietoare", "Reciful ucigaş"; DVD 8 - "Maniacii de Wrestling". "Crăciun cu Scooby-Doo", "Riva Ras Regas".

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite