„Avem de răzbunat două înfrângeri cu CFR Cluj. Nu sunt invincibili, trebuie să îi luăm tare, să îi sufocăm“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Ştefan Bărboianu, este convins că echipa sa poate învinge campioana CFR Cluj în prima etapă.

Internaţionalul de tineret mizează pe dorinţa de revanşă a oltenilor după eşecul din primăvară, din campionat, şi cel din Cupa României.

„Numai noi ştim cât de mult vrem o victorie, având în vedere ce s-a întâmplat sezonul trecut, câte am ratat din cauza acelui meci... Poate că eu îmi doresc cel mai mult să învingem, fiindcă ştiu ce coşmar am trăit când am aflat rezultatul final. Am ieşit lovit de pe teren pe când conduceam şi, când mi-am revenit după acea comoţie, am fost uimit să aud că am pierdut de la 2-0“, a spus Bărboianu pe site-ul oficial al clubului oltean.

Avem de răzbunat două înfrângeri cu CFR-ul! Nu trebuie uitată maniera în care ne-au eliminat din Cupa României. Trebuie să îi luăm tare din start, să îi sufocăm, să nu le dăm nicio ocazie să-şi desfăşoare jocul lor obişnuit. Avem ca învăţătură ultima întâlnire, ştim ce am greşit şi cât de mult contează să-ţi păstrezi concentrarea 90 de minute. Nimeni nu le contestă valoarea sau trofeele din vitrină, dar nu sunt nici ei invincibili“, a mai spus Fane Bărboianu.

Mijlocaşul Ştiinţei speră ca şi arbitrajul lui Alexandru Tudor să fie corect, după ce bucureşteanul i-a avantajat pe clujeni în meciul de la Craiova, din sferturile Cupei României.

image

Ştefan Bărboianu a avut nevoie de îngrijiri medicale serioase pentru a-şi reveni după o lovitură în cap primită la meciul cu CFR Cluj

Sper să nu se mai nască un scandal de proporţii din cauza arbitrajului, ar trebui să fim lăsaţi să jucăm. Nu sunt un admirator al lui Tudor, fiindcă are o tendinţă de a fragmenta jocul. Sper ca de data aceasta Tudor să lase jocul mai liber“, a încheiat Bărboianu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite