Craiova: Autobuz sechestrat în trafic de o familie de rromi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi de etnie rromă din Craiova au fost arestaţi marţi seara după ce au blocat în trafic un autobuz aparţinând Regiei de Transport în comun Craiova. Cei doi au coborât dintr-o maşină şi au spart geamul microbuzului, nemulţumiţi că o rudă a lor a fost prinsă fără bilet de călătorie şi urma să fie dusă la secţia de poliţie pentru că nu a vrut să se legitimeze.

Un echipaj de poliţie de la secţia 2 a ajuns imediat pe strada Unirii, acolo unde era oprit autobuzul. Agresorii le-au spus oamenilor legii că nepotul lor în vârstă de 15 ani era sechestrat în microbuz şi că nu au vrut decât să îl elibereze. Au început să lovească cu pumnii şi cu picioarele uşa microbuzului, iar când au văzut că şoferul nu a oprit imediat, au spart un geam.

Tânărul de 15 ani a declarat că şi-a sunat rudele pentru a scăpa de amendă. Tribunalul Dolj a emis mandat de arestare pe numele lui Sorin şi Florin Scarlat, iar acum sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Dacă voi fi găsiţi vinovaţi riscă până la 5 ani de închisoare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite