Craiova: Augustus Constantin recunoaşte că trebuia să dea penalti pentru Ştiinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Augustus Constantin este arbitru FIFA
Augustus Constantin este arbitru FIFA

„Centralul“ partidei de aseară dintre Dinamo şi Universitatea Craiova, scor 2-1, a făcut în această seară primlee declaraţii după ce nu a acordat Universităţii Craiova un penalti clar.

Arbitrul a recunoscut că decizia sa a fost influenţată de asistentul Sebastian Stoianof. „Am primit informaţia de la asistent, nu vreau să spun mai multe, sunt într-o postură delicată. Eu nu pot decât să mulţumesc colegului pentru bărbăţia de care a dat dovadă! A da vina doar pe el nu e corect.  Nu este doar vina lui. Vina este şi a mea că nu am fluierat din prima ce am simţit“, a spus Constantin junior la sport.ro.

Acesta a infirmat zvonurile conform cărora Cristi Borcea ar fi intrat în cabina arbitrilor înaintea jocului: „Nu am vorbit cu Cristi Borcea înainte de meci, categoric nu! De la ora 17.30 până când am plecat de la stadion nu am vorbit cu Borcea“.

Deşi recunoaşte greşelile făcute, Augustus Constantin crede că pedeapsa primită este mult prea drastică: „Nu ştiu dacă voi face apel. Am aflat din presă de comunicat. Am incercat sa vorbesc cu şeful comisiei înainte de suspendare! Am să mă documentez să văd dacă regulamentul îmi permite să fac apel. Voi vorbi cu cei de la Comisie, o să mă documentez dacă pot face şi apel, e prea „la cald“ acum ca să iau o hotărâre. Vor fi din nou greşeli! Vor fi din nou penalti-uri neacordate sau date prost!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite