Au pus fasole la depozit, pentru mâncarea bolnavilor la iarnă. Spitalul din Segarcea a făcut provizii la alimente pentru o jumătate de an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doctorul Doru Gofiţă, managerul Spitalului Orăşenesc Segarcea.
Doctorul Doru Gofiţă, managerul Spitalului Orăşenesc Segarcea.

Spitalul Orăşenesc Segarcea s-a aprovizionat cu alimente pentru următoarele şase luni. Printre produsele puse la depozit sunt fasole, mazăre şi conserve de carne de vită.

Conducerea Spitalului Orăşenesc Segarcea a anunţat că unitatea medicală a fost aprovizionată cu alimente în valoare de 120.000 de lei. "Este vorba de zarzavaturi conservate, mazăre, fasole verde, roşii în bulion, fasole uscată, conserve de carne de vită, de pasăre, eugenii, biscuiţi, marmeladă, unt, în afară de ceapă şi cartofi, pentru că acestea se cumpără lunar", a declarat doctorul Doru Gofiţă, managerul spitalului. Potrivit directorului, banii cu care au fost cumpărate aceste produse vin de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Dolj. Reprezentanţii spitalului spun că aceste provizii le vor ajunge până în luna aprilie. "Nu vom rămâne fără alimente la iarnă, pentru că am luat din toate cantităţi suficiente. De exemplu, în jur de 400 de sticle de ulei, 700 de conserve", a adăugat doctorul Doru Gofiţă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite