Craiova: VIDEO/ Au plâns şi au cântat în memoria lui Andrei Goreci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii sunt devastaţi după moartea lui Andrei Goreci
Tinerii sunt devastaţi după moartea lui Andrei Goreci

Sute de tineri au transmis astăzi Craiovei mesajul lor plin de durere: „Vrem să nu mai moară tineri ca Andrei!“

Adolescenţii au organizat astăzi, pe espalanada Teatrului Naţional Marin Sorescu, un concert de muzică folk şi o vizionare de film. Prietenii lui Andrei Goreci care au venit astăzi pe espalanada Teatrului Marin Sorescu au declarat cu lacrimi în ochi că, de când s-a întâmplat tragicul eveniment, nu mai pot dormi noaptea. „L-am cunoscut pe Andrei acum un an. Era un prieten bun şi cuminte. Avea visuri mari, iar acum nu mai este printre noi. Vrem ca prin acţiunile noastre să tragem un semnal de alarmă pentru ca astfel de crime să nu mai aibă loc“, a spus Marian Dragomir, de 17 ani, elevă la Colegiul Fraţii Buzeşti.

image

„Criminalul să primească pedeapsa maximă“

Tinerii sunt indignaţi de faptul că avocatul criminalului cere expertizarea psihiatrică a lui Romel Voicu. „Nu ne vine să credem ce auzim. A comis o crimă, să plătească. Vrem să primească pedeapsa pe viaţă. Mie mi-e frică să merg la şcoală, de când Andrei a fost omorât. A murit nevinovat, a încercat să apere un coleg şi a sfârşit tragic“, a spus Mircea Neniu, de 17 ani, elev la Liceul Gheorghe Chiţi din Craiova. Copiii au plâns în momentul în care au fost ascultate melodiile preferate ale lui Andrei Goreci, tânărul ucis cu două lovituri de cuţit în faţa Liceului Tudor Arghezi.

image

Tinerii au spus că vor lupta împotriva violenţei. „În ultima perioadă au loc mai tot timpul scandaluri şi bătăi între elevi. Vrem să nu mai aibă loc astfel de incidente. Nu vrem ca alţi elevi să păţească ce a păţit bunul nostru prieten“, a spus Cristina Gâdea, de 15 ani, elevă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite